Verzenden & Retourneren


Verzendprocedure: Bestellingen versturen wij verzekerd met PostNL of DHL. Er wordt een handtekening gevraagd voor ontvangst. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling op te halen bij een PostNL Punt of DHL Pick Up point bij jou in de buurt. Vermeld het gewenste  PostNL Punt of DHL Pick Up point in het opmerkingenveld tijdens de bestelprocedure.

Verzendtijd: Wij verzenden binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling. Zodra jouw bestelling verzonden is ontvang je van ons een verzendbevestiging per mail met daarin de track & trace zodat je jouw pakket kunt volgen. De verzendtijd binnen Nederland is gemiddeld één werkdag en binnen Europa twee tot vijf werkdagen.


Retourneren:  Is de maat toch niet goed? Is het sieraad niet helemaal naar wens? Wij denken graag mee aan een passende oplossing. Mocht u de bestelling of een gedeelte van de bestelling toch willen retourneren, dan kunt u dit per mail (info@ygjewelry.nl) aan ons doorgeven. 

 Wij accepteren enkel geretourneerde sieraden binnen 14 dagen. Let op: retourneren is voor eigen rekening.

Voorwaarden voor het retourneren van je bestelling:

  • De retourzending moet per e-mail aangemeld zijn,
  • Het sieraad dient ongedragen te zijn,
  • Mochten wij het sieraad kapot of beschadigd ontvangen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de reparatie, 
  • Bij ruilen of retourneren adviseren we de track & trace code te bewaren tot je van ons een mail hebt ontvangen dat wij je retourbestelling hebben ontvangen.
Na ontvangst én goedkeuring wordt het betaalde bedrag (eventueel minus kosten voor de reparatie) binnen 5 werkdagen teruggestort. Je ontvangt per mail een bevestiging.

Heb je vragen over je retour? Stuur een mail naar info@ygjewelry.nl